Monday, 14 June 2010

M-am indragostit.

Vi s-a intamplat vreodata... sa stati intr-o cafenea, sau intr-o librarie (heck, asta daca voi chiar ati citit vreo carte) sau in pat, sau cu pisica in brate... ma rog. Vi s-a intamplat vreodata sa aveti un moment de inspiratie incomensurabila intr-un moment la intamplare si sa va indragostiti? Pentru ca mie mi se intampla cel putin o data pe saptamana.Acum vreo doua zile, m-am indragostit. Din nou.

Evident, e o dragoste irealizabila tinand cont de faptul ca sunt indragostita de o perioada de timp. Si de artistii apartinand de acea perioada de timp.Iubesc renasterea si barocul. Stiti voi... perioada aceea cand si-au dat seama ca sunt inculti si au inceput sa puna mana si sa faca ceva. (si perioada care a urmat). (Wikipedia) Adica secolele 14-18.

Renasterea 14-16,
Barocul 16-18

M-am dus, mi-am luat niste albume de arta de la diverta (pana nu da faliment) si m-am pus pe studiat.Ador sa fac asta... sa ma pocneasca o obsesie enervanta pentru cei din jur si intr-o sclipire care dureaza in jur de o luna sa absorb tot ce pot despre acea obsesie. Asa am ajuns sa stiu chestiile basic despre Html, sa fac trickuri pe skateboard, sa stiu o gramada de retete de cocktailuri, sa pictez rame foto etc.

Majoritatea acestor obsesii au durat cel mult un an. Dar au fost altele care raman cu mine. (culoarea rosie, Lupe, fotografia, arta, muzica jazz, E.A.Poe)

Cam atat pe subiectul asta... voi incerca cumva sa inglobez noua mea obsesie in fotografie, dar nu promit nimic.
Oricum, thank you for reading.

Oana

3 comments:

Corina said...

Te admir pentru ca ai reusit sa retii toate picturile si chestiile din perioada aia de timp.
Mie mi-a picat la admitere barocul parca si m-a depasit total :))

Oana said...

Iti dai seama ca nu le-am retinut chiar pe toate... in principiu le retin pe cele care-mi plac cel mai mult.

Oricum, cat de tare sa dai bacul la arta?:| eu o sa dau la fizica...

mersi de comment:D

Corina said...

hey nu am dat bac-ul la istoria artei. am dat admitere la facultate din asta.

as fi vrut eu sa fi fost bacul asa misto :))