Tuesday 22 June 2010

Gaming Week

Scuzati-mi absenta (nu ca ati citi acest blog prea des).

Pot spune ca ma distrez datorita unei plictiseli incomensurabile, care la randul ei se datoreaza lipsei de socializare. Lupe e la tara, Cee e in Irlanda, Vio ma ignora si Teo... nu stiu.

ORICUM.

M-am hotarat, deci, sa fac ceva cu acest izvor de oportunitati absolute :> si am pus mana pe controleru de Xbox (care a ramas fara baterie acu vreo luna si nu s-a mai aprins), mi-am pus la downloadat un anume joc, si m-am apucat.


1. Am terminat DMC4.

Superb joc, printre preferatele mele (misiuni diverse, hack'n'slash din plin, tipi foarte buni, arme shiny *~*)... ramasesem cu 2 misiuni neterminate (de lene, bineinteles) asa ca mi-am luat si xbox achievementurile si gata.


2. Am avansat MULT la TenchuZ

Simpatic joc, dar cam static... si iti trebuie mult timp si foarte multa rabdare. Dar e cu ninja, deci compenseaza. Ma rog, acum iar m-am blocat la o misiune, dar o duc eu la cap.



3. Am avansat chiar mai mult la GTA 4.

Cand m-am apucat de el m-a enervat teribil faptul ca ma metamorfozasem intr-un rus cu burta si fara pic de simt estetic :| Dar i-am mai dat o sansa... si asta pare a fi singurul punct negativ al jocului (pana acum).


4. Iar pe PC mi-am downloadat Sims 3 cu toata compania (adica World Adventures, High End stuff si Ambitions), pe aceasta cale ii multumesc din nou lui Teo pentru rabdare:)), si am constatat cu stupoare ca jocul e incredibil de prost fata de Sims 2. Se concentreaza mult mai mult pe individ decat pe ideea originala a simsului, cea de a controla o familie. A devenit un joc de aventura... in fine.




Am si niste poze facute weekendu asta si o sa le uploadez saptamana asta daca binevoieste Flickru sa mi se reseteze... daca nu, gasesc eu o metoda.
Cam asta a fost saptamana mea... la voi cum mai e?

5 comments:

madalina said...

saptamana mea = nicio zi cu trezit inainte de ora 14:00 iesit la socializare, intors pe la 22:00 acasa. azi am facut poze. am avut niste aventuri c-o baba atomica intr-un bloc=)) oricum,ca-n vacanta. nu stiu nici ce zi a saptamanii e,nici ce data. stiu doar ca ma duc sambata la metallica,e singurul reper.:D
stau bine deci

Oana said...

frumos asa... eu am luat o pauza de vacanta:))

IoRa said...

Apropo de ninja: Ninja sau pirat????

Oana said...

deobicei as zice pirati (obisnuiam sa am o obsesie nebuna pentru pirati si corabii)

dar daca e vorba de jocuri si animeuri, ninja.

Zam Zum said...

aceeasi parere despre sims 3!!!